Κύρια Σκηνή

Η ΚΩΜΩΔΙΑ ΠΟΥ ΣΠΑΕΙ ΤΑΜΕΙΑ ΔΙΕΘΝΩΣ ΓΙΑ 2η ΣΕΖΟΝ ΣΤΟ «θέατρο ένα» !

Από 25 Σεπτεμβρίου 2020 και κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή στις 20:30!

 

Η πολυβραβευμένη ανατρεπτική και σπαρταριστή βρετανική κωμωδία  «Το έργο που πάει λάθος» («THE PLAY THAT GOES WRONG») των  Χένρι Λιούις, Τζόναθαν Σάιερ και Χένρι Σιλντς που έσπασε και εξακολουθεί να σπάει ταμεία στις περισσότερες από τις  27 χώρες συνεχίζει ακάθεκτο να χαλά κόσμο και να προκαλεί  πραγματικά, γέλια μέχρι δακρύων στους θεατές του «θέατρο ένα». Γι’ αυτό το λόγο η διεύθυνση του «θέατρο ένα» καλεί όσους θέλουν  να δουν την παράσταση να προκρατήσουν πολύ έγκαιρα μια και η ζήτηση είναι εξαιρετικά ψηλή. 

Η Υπόθεση:

Πρόκειται για ένα έργο μέσα σε ένα έργο το οποίο προσπαθούν να ανεβάσουν ερασιτέχνες ηθοποιοί/ φοιτητές οι οποίοι όμως τα κάνουν κυριολεκτικά θάλασσα. Ξεχνούν τα λόγια τους, επαναλαμβάνουν ατάκες, προκαλούν μια πληθώρα καταστροφών στο σκηνικό: Ράφια πέφτουν,  πόμολα βγαίνουν, πόρτες μαγκώνουν, παράθυρα σπάνε, κάποιος πίνει καθαρό αλκοόλ αντί για ουίσκι και πέφτει λιπόθυμος… Tα πράγματα συνεχώς περιπλέκονται  και καταλήγουν σε μια πραγματική καταστροφή. Το έργο  που προσπαθούν να ανεβάσουν οι φοιτητές /ερασιτέχνες, είναι ένα θρίλερ  με τίτλο «Δολοφονία στο κτήμα Χαβερσαμ».Εγκλήματα ίντριγκες, πάθη, τέσσερις πιθανοί δολοφόνοι κι ένας Επιθεωρητής, ο οποίος καλείται να διαλευκάνει την υπόθεση, είναι τα στοιχεία που κάνουν την παράσταση τους ενδιαφέρουσα. Όμως δυστυχώς γι’ αυτούς αντί για παράσταση παρουσιάζουν στο κοινό ένα γενικό χαμό προκαλώντας γέλιο μέχρι δακρύων!!!

Συντελεστές

Σκηνοθεσία/Μετάφραση/Σχεδιασμός Φωτισμού: Αντρέας Χριστοδουλίδης

Βοηθός Σκηνοθέτης: Γαλάτεια Πέτσα
Κίνηση: Διομήδης Κουφτερός

Φωτογραφίες: Δημήτρης Βαττής

Παίζουν: Σωτήρης Μεστάνας, Γιώργος Τζωρτζής, Κωνσταντίνος Γαβριήλ, Διομήδης Κουφτερός, Βασιλική Ανδρέου, Φανή Σωκράτους, Σάββας Μένοικου, Γιώργος Χριστοδούλου.

Τακτικές Παραστάσεις

Κάθε Παρασκευή, Σάββατο και  Κυριακή: 20:30

Κρατήσεις στο τηλέφωνο 22348203

*Οι κρατήσεις για τις παραστάσεις γίνονται στο τηλέφωνο 22348203 οι θεατές όμως θα πρέπει με βάση τα πρωτόκολλα υγείας να προαγοράζουν τα εισιτήρια τους προσερχόμενοι στο «θέατρο ένα» προσωπικά μια και η λειτουργία ταμείου απαγορεύεται για αποφυγή πρόκλησης συνωστισμού.

Για την προαγορά των εισιτηρίων και την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού, το «θέατρο ένα» θα λειτουργεί καθημερινά (εκτός Δευτέρας) από τις 9 το πρωί μέχρι η ώρα 1 το μεσημέρι και το απόγευμα από τις 6.30 μέχρι και τις 7.30. Τα ωράρια αυτά ισχύουν και τα Σαββατοκύριακα.

©2020 by θέατρο ένα | Design by Deséle