Κύρια Σκηνή

Το Έργο που πάει Λάθος

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η ΚΩΜΩΔΙΑ ΠΟΥ ΣΠΑΕΙ ΤΑΜΕΙΑ ΔΙΕΘΝΩΣ

Το «θέατρο ένα»  σπάζει το ρεκόρ των sold out παραστάσεων

 

Πρωτόγνωρη η επιτυχία για «Το έργο που πάει λάθος» 

 

Η πολυβραβευμένη ανατρεπτική και σπαρταριστή βρετανική κωμωδία  «Το έργο που πάει λάθος» («THE PLAY THAT GOES WRONG») των  Χένρι Λιούις, Τζόναθαν Σάιερ και Χένρι Σιλντς που έσπασε και εξακολουθεί να σπάει ταμεία στις περισσότερες από τις  27 χώρες συνεχίζει ακάθεκτο να χαλά κόσμο και να προκαλεί  πραγματικά, γέλια μέχρι δακρύων στους θεατές του «θέατρο ένα». Γι’ αυτό το λόγο η διεύθυνση του «θέατρο ένα» καλεί όσους θέλουν  να δουν την παράσταση να προκρατήσουν πολύ έγκαιρα μια και η ζήτηση είναι εξαιρετικά ψηλή. Η πρεμιέρα του έργου δόθηκε στις αρχές του περασμένου Δεκεμβρίου και από τότε μέχρι και σήμερα  όλες οι παραστάσεις ήταν γεμάτες ενώ οι κρατήσεις συνεχίζονται μέχρι και  το τέλος του Μάρτη!

Το έργο εξακολουθεί να παρουσιάζεται στην Βρετανία ενώ στο Μπρόντγουει, συμπλήρωσε φέτος 800 περίπου παραστάσεις.

Πρόκειται για ένα έργο μέσα σε ένα έργο το οποίο προσπαθούν να ανεβάσουν ερασιτέχνες ηθοποιοί/ φοιτητές οι οποίοι όμως τα κάνουν κυριολεκτικά θάλασσα. Ξεχνούν τα λόγια τους, επαναλαμβάνουν ατάκες, προκαλούν μια πληθώρα καταστροφών στο σκηνικό: Ράφια πέφτουν,  πόμολα βγαίνουν, πόρτες μαγκώνουν, παράθυρα σπάνε, κάποιος πίνει καθαρό αλκοόλ αντί για ουίσκι και πέφτει λιπόθυμος… Tα πράγματα συνεχώς περιπλέκονται  και καταλήγουν σε μια πραγματική καταστροφή.

Η Υπόθεση:

Το έργο  που προσπαθούν να ανεβάσουν οι φοιτητές /ερασιτέχνες, είναι ένα θρίλερ  με τίτλο «Δολοφονία στο κτήμα Χαβερσαμ».Εγκλήματα ίντριγκες, πάθη, τέσσερις πιθανοί δολοφόνοι κι ένας Επιθεωρητής, ο οποίος καλείται να διαλευκάνει την υπόθεση, είναι τα στοιχεία που κάνουν την παράσταση τους ενδιαφέρουσα. Όμως δυστυχώς γι’ αυτούς αντί για παράσταση παρουσιάζουν στο κοινό ένα γενικό χαμό προκαλώντας γέλιο μέχρι δακρύων.

Συντελεστές

Σκηνοθεσία/Μετάφραση/Σχεδιασμός Φωτισμού: Αντρέας Χριστοδουλίδης

Βοηθός Σκηνοθέτης: Γαλάτεια Πέτσα
Κίνηση: Διομήδης Κουφτερός

Φωτογραφίες: Δημήτρης Βαττής

Παίζουν: Σωτήρης Μεστάνας, Γιώργος Τζωρτζής, Κωνσταντίνος Γαβριήλ, Διομήδης Κουφτερός, Βασιλική Ανδρέου, Φανή Σωκράτους, Σάββας Μένοικου, Γιώργος Χριστοδούλου.

Τακτικές Παραστάσεις

Κάθε Παρασκευή, Σάββατο και  Κυριακή: 20:30

Κρατήσεις στο τηλέφωνο 22348203

©2019 by θέατρο ένα | Design by Deséle